tiffany

Assalamualaikum,

berdebar je rasa tiap kali buka facebook Tiffany&co. giler la…adore gile dengan warna tu. sangat cantik. my dream colour…oh my…bila la nak kawen ni. tak sabar sangat nak cr persiapan warna tiffany…*berangan*

nak dapat barang kemas Tiffany&co. agak mustahil la. dapat guna warna tu pon dah kira bagus sgt dah. jatuh cinta, jatuh cinta! nak pengsan dah ni hehe…

jom tengok ‘Tiffany Holiday Gift For Her’ yang baru launch bulan lepas….

Image

Image

 

Image

 

Image

 

cantik tak?cantik tak?

aduh…melting tengok cincin tu, rantai tu. sabarlah duhai hati…

tapi…motif sebenar adalah warnanya. i love the colour. i love it so damn much. jom kita tengok pulak idea majlis perkahwinan yang menggunakan warna tiffany

Image

Image

the event

Image

the invitation card

Image
guestbook corner…maybe?

Image

the handbouquet

kredit gambar : pakcik Google…
love, love, love…

cantik kan??? mungkin korang boleh amek idea ni untuk jadikan idea perkahwinan korang? kat Malaysia sekarang tengah top warna2 pastel. kalau sebut warna tiffany ramai yang tak tahu pun. so, this is tiffany colour. marilah sama2 kita berusaha menjadikan angan2 sebagai satu kenyataan hehe…

nk berangan jap…

*pengsan*

c ya🙂

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s