my lovely dress… :)

Assalamualaikum,

hye all…

awal bulan hari tu one of my friend kahwin…hoyeahhh…tahniah untuk su dan epul ye…semoga perkahwinan ini akan kekal sampai akhir hayat, dan kekal sampai syurga…ameeennn…

jom kita tengok gambar2 majlis resepsi di rumah keluarga su

Image

 

me and her

Image

 

me, su and my grandma

Image

 

 

me, groom (epul), bride (su), and my grandma

Image

me and her again🙂

su ni kawan orang waktu study kat Polimas dulu. kami sebilik dari semester 1 sampailah semester 6. tapi bila orang sambung belajar, kami dah jarang jumpa dan jarang contact. and now dia dah jadi isteri orang pun. i’m happy for her…

and….i love my dress so much. hehe… orang tak pandai bergaya. tapi memang orang suka sangat dengan baju peplum. dan yang paling menggembirakan bila ramai yang puji. ececece *kembang sekejap*…

since ramai yang tanya kat mana orang beli baju tu, here’s the link.

http://www.facebook.com/pages/Zahraa-Couture/184070951732521

sila copy & paste link tu kat window korang ye..maklumlah orang tak pandai nak masukkan link hehe…banyak dress peplum yang cantik2 dijual di Zahraa’ Couture ni. walaupun dorang baru je memulakan bisnes, tapi servisnya alhamdulillah memuaskan hati…harga pun sangatlah berpatutan, dan lebih murah daripada page lain.

so ape lagi. cepat2 la pegi order baju dengan Zahraa’ Couture tu🙂 u will love it too. trust me🙂 . jom kita sama2 menyokong dorang ok.

selamat bershopping🙂

c ya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s