tahun baru 2013…

Assalamualaikum,

hye all…

dah 5 hari masuk tahun 2013. tapi orang belum buat apa2 entry di tahun baru ni. orang agak sibuk menyiapkan report praktikal. maklumlah, student…hahaha…lepas ni sibuk kerja pulak kan…macam2 alasan kan hehehe…

anyway, walaupun orang dah lambat 5 hari, tapi orang tetap nak ucapkan selamat tahun baru! semoga tahun baru ini akan manjadi lebih baik buat kita semua berbanding tahun2 sebelumnya, insyaAllah…amiiinnnnn….

bagaimana dengan azam baru?gempak tak?orang masih dengan azam lama…untuk menjadi seorang muslimah yang istiqomah..untuk memperbaiki diri, mendekatkan diri kepadaNya…tahun ni bertambah2 dengan azam baru. agak banyak hehehe…antaranya adalah jeng jeng jeng… ok tahun ni nak menyimpan duit. tak boleh boros2. dah makin tua, kena fikirkan masa depan…ecewah, masa depan kannnnn hehehe…

next:to bring our relationship to next level. insyaAllah. please pray for us too ok🙂

next:nak beli kereta! hahahaha… yang ni antara yang susah untuk dicapai la. sebabnya…kalau nak saving duit cmne nk beli kereta kan hehehe. ape pon, orang akan utamakan yang mana lebih penting. guess what?

but…ada 1 masalah…orang mana ada lesen kereta hahahaha…berangan sampai ke everest, padahal lesen pon takde. tah pape kan haha.. my dad menyokong je. sampai sanggup jadi driver, hantarkan org pegi keje dan ambik org balik keje, demi kereta baru haha. lawak la ayah ni… tapi impian tu akan di ‘hold’ buat sementara waktu. macam org ckp tadi, utamakan yang lebih penting *ambik lesen tu sangat penting ok*.

azam lain?rasanya belum terfikir hehehe… tu jelah org update untuk kali ni.. c u next time ok…da…

p/s:shawl halfmoon 2 layer dah siap. wait for next update ok🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s