tempahan HB, hantaran dan bunga stokin dibuka

Assalamualaikum,

dah lebih seminggu tak update, i guess.. asyik tak sempat je. keje bertimbum. waktu praktikal dlu boleh la mengular, wat keje setengah jam, rehat 2 jam haha. tapi sekarang no more lah. keje sangat byk. macam kesemuanya dilemparkan pada orang. ini tidak adil!!! takpe2, sabar… kalau macam ni baru la berkat gaji yang orang dapat kan, ye dok?hehe…*dulu praktikal takde elaun, tu yang suka mengular huhu*

actually. orang rindu nak buat bunga stokin, buat hand bouquet, buat hantaran… sekarang sibuk dengan tempahan tudung walaupun hakikatnya orang lebih suka buat hantaran sob3…

takde ke readers yang nak tempah hantaran or fabric handbouquet?tolonglah penuhi keinginan orang ni huhu. mengidam ni. cis mengidam konon kan hehe…diri sendiri punya engagement/wedding tak tahu bila, tu yang sibuk nak buat persiapan orang lain tu.

but i’m serious. kalau sesiapa nak tempah hantaran atau handbouquet, boleh drop your comment. tempahan bunga stokin akan dipertimbangkan since ia mengambil masa yang lama, memerlukan ketelitian dan kesungguhan.ecewah hehehe…

ini dia contoh hantaran dan bunga stokin yang orang buat. maaf takde gambar clear.maklumlah, kamera tepon je..

Image

fabric handbouquet…

Image

 

hantaran 1

Imagehantaran 2

Image

 

hantaran 3

Image

 

bunga stokin…

untuk sebarang pertanyaan, tinggalkan komen korang atau emel orang di nani_twin87@yahoo.com…. in shaa Allah orang akan cuba balas secepat mungkin..tempahan shawl halfmoon juga diterima, samada untuk dijadikan veil atau dipakai harian.. any question just pm me ok.

till then, c ya🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s