nafsu shopping

Assalamualaikum,

hye all…salam khamis..esok cuti yay!

so..ramai ke yang baru dapat bonus?seronoknya korang..i jeles ok huhu…shopping sakan la eh?

orang ni tengah menahan nafsu nak shopping. entah sejak bila la.2-3 bulan ni shopping tu dah jadi hobi.apatah lagi tgok baju dan tudung…ayayaya…gaji pon xde, tapi shopping kalah org gaji ribu2 (ayat over).

buat masa 2 bulan ni memang kena tahan nafsu shopping la.untuk gaji pertama ni dah ada plan dah. guess what?apa yg selalu dilakukan bila dapat gaji pertama? soooo…memang kena bersabarlah hati la tgok baju cun2 terutamanya peplum sob3 ;(

anyway, pd sesapa yg nak tempah shawl tu dialu2kan. bolehlah menambahkan dana org untuk shopping hehe..skrg memang target mcm tu la.gaji mau simpan. perolehan jual tudung akan guna utk belanja hehe..

makanya…buat masa skrg kena elakkan diri bukak blog dan fb butik2 terlalu kerap.. ok sampai sini saja..da…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s