kad jemputan

Assalamualaikum,

dulu orang dah pernah update tentang kad jemputan murah. kali ni orang nak update sekali lagi. minggu lepas org ada terima kad jemputan dari rakan sepejabat. kad tersebut pun dibuat dan dicetak oleh rakan sepejabat jugak. just a one piece card, simple je…

al-kisahnya, majlis tersebut dah berlalu hari sabtu lepas. masuk keje hari isnin tu org nampak kad jemputan tu dah ada dlm tong sampah. terkejut. em baru 2 hari berlalu dan kad tu dah masuk dalam tong sampah. tapi bukanlah kad org, kad org masih ada pada org lagi, masih ada di soft board.

walaupun tu bukanlah jemputan dari org, tapi org agak tersentap la. begitu rendahnya nilai sekeping kad. emo pulak kan…

makanya org tetap dengan pendirian org, org akan buat kad murah2 je, yang pasti mesti less than 50 cent per piece. sedihnya tengok kad tu masuk tong sampah macam tu je.

meh sini kita tengok kad2 yang comel2. sumber encik google

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

cantik tak, cantik tak???

orang suka sangat kad yang pertama tu, simple dan eksklusif. mana nak dapat 50 sen sekeping? ade org nak bagi? kalau ade meh bagi link kat org, org nk terjah… rasanya gambar keempat tu boleh kot dapat dlm 50 sen sekeping? boleh tak? kalau tak boleh kita bagi kad photostat jelah hahaha..dah confirm2 lepas majlis kad tu masuk tong sampah jugak. kad yang org simpan smp skrg pon hard card dari sorang rakan sekuliah, eksklusif giler..

tu jelah untuk kali ni.

jumpa lagi…da…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s