wedding theme-baby blue

Assalamualaikum,

tak sedar rupanya dah lama orang tak update. bila tengok je bila last update baru terkedu dan tersedar. lama benau orang bermimpi huhu.. memang tiap hari rasa nak update, tapi tiba2 rasa macam takde idea macam mana nak menulis..

tengah2 blogwalking, tengok2 blog photography, jumpa la dengan gambar wedding yg sangat cantik yang gunakan tema warna baby blue. terus rasa teruja, cantik gilerrrrr hahaha.. tetiba rasa nak tukar tema ke warna baby blue instead of tiffany hahaha..dasar lalang…ala, tiffany blue pon boleh jadi abby blue kan, warna lebih kurang je pon.

ni gambar yang buatkan org jatuh cinta dengan warna baby blue

Image

 

sumber gambar : blog photoaura

bila dah jatuh hati tu makan orang terus la google majlis kahwin yang menggunakan tema baby blue sepert ni. dan ini hasil yang orang dapat dari encik google.

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

ha cantik kan?cantik kan? sape lagi yang jadi lalang nk tukar theme bila tengok gambar2 ni hehe.. tapi lagi kantik kalau warna ni dikombinasikan, contohnya dengan warna baby pink atau cream. orang tak suka colour block, so orang akan avoid that kind of combination. combine dengan pastel colour takpe, macam ni

Image

 

yang bawah ni pulak kombinasi baby blue dan baby pink, cantik jugak tapi tak termasuk di dalam senarai org

Image

 

cantik kan…em mungkin boleh dipertimbangkan. pengantin pakai baby blue/tiffany, family members pakai baby pink??? lawa jugak tu kan…em akan difikirkan kelak…

tata🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s