mata panda

Assalamualaikum,

hye all..

kemalasan dan kerajinan nak update blog macam sama banyak je, nak update tapi tak tahu nak cakap tentang apa..

datang kerja hari ni dengan mata panda. orang rasa ni kali pertama mata orang bengkak dengan teruknya. bukan setakat bengkak, tapi juga sakit yang teramat sangat. ni lah padahnya terlalu melayan perasaan. orang lain seronok2 tengok ABPBH dengan fensyen teruk2, orang pulak sibuk layan movie sampai mata bengkak2 hahaha… sebelum tido dah tenyeh muka dengan pencuci muka dengan harapan pagi ni muka tak sembab dan mata tak bengkak, tapi semua tu sia2 je.

masuk je ofis terus kena tegur ‘eh mata hang’.. huhu..malu oi malu…turun essembly tunduk aje tengok semut2 yang berkejar2an. malu nak angkat kepala, kang semua staf nampak mata pandaku. nak cakap dengan orang pon cover2. adoi la, kenapa la kamu bengkak sampai sebegitu rupa.

dah pukul 12 lebih baru la rasa mata ni boleh betul2 celik, dah kurang dah bengkak, tapi masih terasa sakitnya mata tu. nanges lagi, nanges lagi. layan movie pon beria je nanges, emo~~~

hari ni boss masuk ofis. kebosanan yang melanda. keje tak banyak, nk buat apa nak bg boss nampak yang org ni sibuk?asal boss lalu je mula la bukak emel, bukak dokumen..bos masuk bilik je laju je buka fb, buka blog, ish3.. maaf boss, keja sy untuk hari ni dah siap. petang nnt sy call debtor ye, saya kutip hutang untuk boss.

ok lah, dah dekat nk lunch. hari ni ada orang nak belanja kfc untuk kami di account department. untung lah tiap bulan ada org belanja kfc haha…

ok, happy monday🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s