tempahan tudung dan shawl

Assalamualaikum,

ini antara tudung yang ditempah oleh kawan-kawan orang. paling best, dorang semua merupakan b2b tahun ni. tudung ni ditempah sebelum dorang kahwin, dan sekarang 2 orang daripadanya dah selamat pon menjadi isteri orang, alhamdulillah…

Image

Image

Image

 

Image

 

tudung bawal dengan bunga 3D Puan Aziera

Image

 

milik puan Farahanis. Farah mintak tudung warna ungu dan shawl warna merah. shawl 1.5 meter sahaja memandangkan Farah ni kecik je orangnya. semua material disediakan oleh orang, diserahkan 100% kepada orang.

Image

 

shawl halfmoon Kak Aida. Kak Aida mintak shawl dengan panjang 1.75 meter

Image

 

shawl nikah Ilah. shawl ni 2 tona, bukan 2 layer. manik ringkas khas untuk Ilah tanpa sebarang caj tambahan. semoga Ilah semakin menyerlah dengan shawl yang ringkas ni, insyaAllah🙂

2 thoughts on “tempahan tudung dan shawl

  1. sori nak tanya. amek tempahan halfmoon yang agak wide kain chiffon jojet double yg takjarang tapi saya pilih nak beading cemana tak?

    • hai fatehah..
      buat masa sekarang sy stop ambik tempahan sementara waktu, sebab saya dah pindah dan belum cekap di mana nak cari material. nanti kalau dah buka balik tempahan sy akan inform di blog ok🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s