pastel colour

Assalamualaikum,

hye all…

orang memang sukakan warna-warna pastel yang lebih kepada earth colour berbanding colour block. tahu kan?tahu kan?sejuk mata memandang warna-warna pastel ni.

meh sini tengok warna-warna pastel yang cantik menarik dan tertarik

1.

Image

 

2.

Image

 

3.

Image

 

4.

Image

 

5.

Image

 

6.

Image

my e-day theme, pastel colour…no specific colour..tapi lebih kepada kuning susu, peach dan orange macam last picture tu (gambar ke enam).. hentam jelah warna apa pon, but not shocking colour, tenggelam terus orang yang gelap ni kalau background terang hahaha.. apa2 pun just wait until that day. orang kan b2b bajet, so terpaksa mengehadkan perbelanjaan, gunakan saja apa yang ada.

later orang nak kasi teaser bantal hantaran dan lace for veil.. stay tuned!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s