quick update: my e-day

Assalamualaikum,

hye all…lamanya tak update..lama betul membiarkan blog ni terbengkalai. nak kata sibuk sangat dengan kerja tu takde la sibuk sangat.

nak update tentang engagement hari tu pon orang belum dapat gambar dari OP..gambar dari fon dan tab ada la, tapi tak boleh pulak nk transfer ke pc since my charger+cable hilang di sabah dulu huhu..

tapi nk jugak upload gambar untuk tatapan semua…hahaha…tak puas pon nak jamu mata, ada bape keping je gambar. meh tengok

Image

ni selepas sarung cincin. dari kiri tu nenek orang. orang panggil mak sebab dr kecik orang tinggal dengan nenek. yang kedua tu haruslah org kan hehe…watak utama hari tu. yang ketiga dari kiri tu adalah mak encik tunang a.k.a my future mother in law.. dan yang paling kanan tu pulak nenek encik tunang.

Image

ini pulak masa outdoor. kami pegi outdoor di taman jubli perak (taman rimba). taman ni cantik tapi terlalu banyak plastik sampah yang belum dikutip huhu…cacat gambar. dah tu orang letak pulak tisu kat riba…adoi la, bertambah rosak gambar T_T

Image

ini Iffah, kawan dari UUM. Iffah datang lepas asar, waktu orang balik dari outdoor. veil pon dah bukak. tapi masih comel kan hihi…

FYI hantaran, shawl, veil, HB, mini pelamin semua tu orang buat sendiri… hiasan hantaran dan mini pelamin je dibantu sikit2 oleh my aunt, my sis n my cousin. sangat puas hati dengan hasilnya.. gambar hantaran yang atas ni adalah dari pihak lelaki kepada pihak perempuan.

nak tunggu next update memang kena tgu gambar2 dari OP lah nampaknya. lupa nk pesan   kat OP supaya amek gmbr hantaran dan makanan. harap2 ada lah…

ok lain kali orang cita lagi…

c ya🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s