wedding theme

Assalamualaikum,

hye all…

keje hari ni dah setel.tadi meja semak bukan main, sekarang dah lapang.bosan pulak tengok meja dah lapang, macam takde keje je nk buat. so sekarang kita jamu mata tengok2 tema kawin, baju2 lawa2, pakej perkahwinan, fotografi dan sewaktu dengannya.

orang memang berkenan dengan tiffany. walaupun orang sendiri tak pasti samada warna tu sesuai dengan orang. so warna tu pengantin masih pending., warna untuk family adalah kuning. warna untuk bestie masih lagi dipertimbangkan, samada warna dusty pink atau baby pink. ada kawan suggest dusty pink. warna tu kan tengah in sekarang.

jom kita tengok gabungan warna kuning+tiffany

Image

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

cantik tak? orang suka sangat gabungan warna ni. lain la sikit dari yang orang lain selalu guna…cun cun cun!

ni pulak gabungan kuning dan pink (baby pink and dusty pink), juga palet rona pastel

Image

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

em rasa macam nk demam dah ni…apesal cantik sangat gabungan ni???

tak sabar nk g beli kain utk family members dan bestie..kena tunggu gaji dulu la hahaha…

insyaAllah warna untuk dorang memang antara warna-warna ni je. dah serabut nak fikir warna lain. kalau dok cr warna lain kang jadi macam lalang pulak, kejap ke sana kejap ke sini. kejap nak itu kejap nak ini kannn…..

ape pon orang tetap sukakan pastel. dok pilih warna je tapi belum jumpa bridal. kalau xde warna yang nk tu cane? dah kena buat baju baru. mana ada bajet huhu. kita kan pengantin bajet huhu…

doakan semuanya berjalan lancar ok. amiinnn…

c ya

2 thoughts on “wedding theme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s