mood shopping

Assalamualaikum,

monday blues?no no no…

mood shopping dah datang…berkobar2 nk shopping *tak sedar diri duit dalam bank dah susut, cukup2 makan sampai gaji je*. argghhhh nk shopping jugak…window shopping hihi..tunggu gaji nanti kita shopping. sekarang jamu mata je dulu, aim benda apa yang nak dibeli hihi…

mood perempuan memang mudah berubah2. hari tu pegi kl memang langsung takde napsu nak shopping. maklumlah duit dah banyak hanis waktu majlis haritu huhu. sekarang dok menghitung hari nak dapat gaji pulak. dah makin hampir harinya makin gedik la rasa nk shopping bhahahaha… korang camne?

tapiiiii…dapat gaji nnt nk kena bayar OP uwaaaa…katanya gambar dah nak siap… *nanges*..heharap gaji yang short 2 bulan lepas tu akan dimasukkan bulan ni. boleh la cover untuk bayar OP. mementang la orang ni pekerja baru kan, bila ada pelarasan gaji a.k.a kenaikan gaji dibuatnya macam tak nampak je. sampai hati buat orang gini sob3…

sekarang sibuk survey OP untuk wedding nanti. bajet tak banyak huhu. mesti bawah 2k je, mesti! encik tunang tu suka bebel jugak kalau bab perbelanjaan yang tinggi ni. katanya ‘baik beli kamera ja, pastu suruh sesapa tangkap gambar’. *geram*. yela org tau la dgn 2k dah boleh beli DSLR (yang murah2 jelah), tapi mana nk cr member2 yang pro tangkap gambar, yang rajin nk edit untuk kita, yang boleh bagi komitmen dari awal sampai akhir majlis. plus belum tentu kita puas hati,. kang masam muka plak ngan kawan tu. tak best la gitu kannn…

encik tunang, jgn risau ok…cik tunang awak ni kan bakal pengantin bajet…orang akan cuba cari pakej yang paling berbaloi. nak gambar cantik silalah senyum lebar2 nanti! ni bergambo pon taknak senyum huhu… ok orang faham, kita berdua memang tak pandai senyum huhu…

tu jelah untuk kali ni. nak sambung window shopping…babai uols…

c ya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s