prada lace

Assalamualaikum,

sape tahu tentang prada lace?kenapa sebelum ni orang tak tau uwaaa…

few months ago orang ada beli 2m meter kain untuk buat baju raya, orang ingatkan tu kain renda biasa je, rupanya itulah yang dipanggil prada lace yang tengah in sekarang..

kebanyakan b2b mungkin dah tau prada lace ni apa, orang je yang ketinggalan agaknya, sedih la sob3… daku ni sering saja ketinggalan..orang lain pakai blogspot, daku masih setia dengan wordpress, kan dah susah nk follow blogger lain huhu..bukan susah tapi tak reti sebenarnya haha..

meh sini nak tunjuk sikit rupa prada lace ni

Image

 

Image

 
aisyahermosa
523346_536219959727898_1303229687_n 

korang boleh jugak terjah facebook AIDA MARLINI untuk dapatkan baju raya yang meletop menggunakan prada lace ni..ni antara koleksi baju raya dari beliau

Image

 

Image

 

Image

 

design ni tengah panas sekarang..cepat terjah sebelum terlambat sebabnya design yang bawah ni semuanya dah sold out!

Image

 

Image

 

aida is my ex-school mate. tapi agaknya dia x kenal orang pon sebab kami tak rapat pon. so korang tak perlulah mention nama orang untuk dapatkan diskaun ok hihi..

selamat beraya dengan prada lace tahun ni!! orang kuciwa, sangat kuciwa… kain tu tersimpan elok je dalam almari, tak sempat hantar ke tailor. tau dah tailor mesti dah tak nak ambik..redha jelah, salah sendiri sebab dok lengah2kan.

my mom pernah cakap suruh gunakan kain tu untuk buat baju  nikah. oh no, orang nak baju nikah warna putih ye, putih! makanya orang takkan sesekali gunakan kain tu untuk baju nikah.

but now prada lace berada dalam list kain2 yang akan digunakan untuk baju nikah. orang masih mencari design..kalau dress haruslah kena pakai chiffon, demam la kalau guna prada lace, mahal kot! orang suka sangat dress ke-2 dan ke-3 tu…oh cantiknya..kalaulah dress ke-3 tu warna putih dan lengan panjang sampai pergelangan tangan, mesti orang grab untuk jadikan baju nikah..hm takde rezeki..takpe2, keep on searching..

till then, c ya!

selamat berbuka uols🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s