tabung honeymoon

Assalamualaikum,

Image

 

sape yang buat gini?menabung untuk pegi honeymoon?korang memang kental hahaha…orang baru jumpa pic ni kat google..tak kusangka rupanya ada jugak b2b yang buat gini eh?

tetiba ada idea untuk menabung untuk pegi honeymoon. tapi sempat ke?huhu.. mungkin boleh start menabung dr sekarang. jimat dari bulan puasa ni. duit belanja harian tu disimpan dalam tabung, okey tak? entah2 tak sempat nak simpan dah habis kat bazar huhu..

takpe2 akan ku usahakan juga.. menabung sikit2. raya ni kutip duit raya, simpan dalam tabung. tapi tahun ni dah start keje, ada lagi ke orang nk bg duit raya huhu…

wish me luck..caiyok b2b sekalian, jom manabung!!

tata🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s