searching mode

Assalamualaikum,

hye there..

amacam puasa?dah ponteng?

pening pulak mencari tempat nk honeymoon ni. banyak tempat best kat groupon, tapi bila cari tiket flight alahai mahal la pulak!!! macam mambazior je beli tiket flight mahal2 tapi pakej penginapan tu tak semahal mana..serius rasa mambazior je huhu…

dah la letih puasa (macam nak pitam lah), pening pulak dok mengira bajet hahaha…tengok2 nanti p dekat je, penang ke, gold coast morib ke, Port Dickson ke hahaha…eh chalet kat gold coast morib dan PD tu sangat cantik tau, lupa pulak namanya..ala korang google sendiri la tempat honeymoon yg best kat 2-2 tempat tu hahaha…

dah 1.30, masa untuk rehat..bulan puasa rehat setengah jam je, dari 1.30-2.00…jom tito…zzzzzzz

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s