perlu ke diy HB kahwin???

Assalamualaikum,

tinggal brapa bulan je lagi..tolak hari kerja, tinggal brapa hari je lagi untuk buat persiapan..tapi mood malas tak hilang2..

waktu tunang dulu rajin je DIY macam2..tapi sekarang mood kelaut..pikir banyak kali, perlu ke nak buat sendiri itu ini..perlu ke buat bunga tangan sendiri, perlu ke buat shawl sendiri, perlu ke buat veil sendiri…yes, perlu! disebabkan baju nikah beli yang siap je, without shawl and veil, makanya kena la buat jugak shawl dan veil tu…

cantik tak HB camni?

Image

 

Image

 

cantik x?cantiknya la pastel colour..tambah pulak guna hydrangea yang mahal tu..memang tidak la nak guna fresh flower hydrangea tu..mahal kot…nanti lah kalau rajin p kedai beli bunga..kalau tak rajin sewa jelah dari bridal huhu..

jom lah balik keja…tata…c ya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s