idea shawl nikah

Assalamualaikum,

hari ni hari rabu, so takde monday blues…dan bukan jugak wordless wednesday haha… sebab hari ni terasa nak menaip pulak.

dah banyak hari dok google, macam mana la nak buat dengan tudung nikah ni. nak pakai tudung awning ke, shawl kosong ke, tudung arabian ke atau shawl yang ada awning, i mean soft awning.

cari punya cari tapi tak jumpa apa yang orang nak. rasanya waktu tunang dulu banyak je orang jumpa bila orang google. kali ni keluar result merapu2 pulak, tak menepati apa yang dicari pon.

orang ingat nak pakai tudung camni

Image

 

source : Facebook Precious Moment

Image

 

source : Facebook Precious Moment

Image

source :Facebook Zahra Veil

ImageSource: Facebook D’monaliexa

paling suka design num 3…vintage style..tapiiiii…. lace jenis tu sangat susah nak jahit. mana orang nak tuntut ilmu ni huhu. kena menuntut dengan owner Zahra Veil la kot. Owner dia lija, ex-b2b non cinderella story. owh kemana perginya semangat untuk diy ni huhu. nak tempah memang tak mampu, nak cut cost katakan hihi…maklumlah, orang kan baru je keja, baru nak membina hidup hihi…

atau ada sesiapa nak sponsor shawl dan veil untuk orang tak hihi. orang tak reti nak join contest bagai, nak kena link post la, tag blogger2 lain la, ouwh memang tak reti😦 b2b lain yang byk join contect dan menang tu sangat beruntung, seriously huhu…

ok lah, nak sambung cari idea..doakan urusan orang dipermudahkan…amiiinn…

c ya🙂

 

2 thoughts on “idea shawl nikah

  1. yang last sekali nie kenapa cantik sangat…berkenan sangat ngan vail n shawl dia… tengah mencari terpandang lak pic nie sungguh ayu kn kalau dapat pakai mcm nie walaupon kita tak la ayu mana kn….
    hi kita singgah add frinds sambil comment yek….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s