sticky post: Gerobok Adria Giveaway

Assalamualaikum…

hye korang..dah bertahun-tahun berblogging sejak dari tahun 2009 lagi, ni kali pertama orang nak join giveaway. giveaway ni dianjurkan oleh Gerobok Adria

Image

Gerobok Adria ni terkenal di kalangan b2b kerana shawl dan veil yang ohsem. Bila ada je contest ni, memang takkan lepaskan peluang untuk join! Syarat-syarat penyertaan pun simple je. Antara syarat- syarat penyertaan adalah:

1. Bakal Pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan selepas 1 Dec 2013 (wedding orang 8 Dec hihi)
2. Tarikh tutup penyertaan pada 15 October 2013 (dah join 30 Sept🙂 )

Cara-cara penyertaan pulak adalah:


1. Sila Like page https://www.facebook.com/GerobokAdria dan blog http://gerobokadria.blogspot.com/
2. Create 1 tagline yang bersesuaian dengan logo dan bisnes kami di post/entry ini.
3. Share penyertaan anda di wall sekerap mungkin (untuk FB)
4. Tinggalkan Link anda pada komen di bawah dan buat 1 simple entry (sticky post sehingga 15 Oct) di blog anda (untuk blogger) 

Dan hadiah-hadiahnya sangat ohsem..hadiah-hadiahnya adalah:

Tempat pertama: Beading untuk busana perkahwinan anda (Bernilai RM250)
Tempat kedua: Veil exclusive (Bernilai RM180)

okey, orang dah like page Gerobok Adria dan juga dah follow blognya. Sekarang masanya untuk kongsi tagline yang orang cipta untuk Gerobok Adria.

tagline : GEROBOK ADRIA…MENYERLAHKAN KEANGGUNAN DAN KEJELITAANMU

nak tahu kenapa orang pilih tagline ni? sebabnya….hasil kerja Gerobok Adria tersangatlah cantik! daripada shawl, veil, beadings, semuanya ohsem. seandainya orang menang giveaway ni, pasti orang akan bertambah anggun dan jelita di hari bahagia nanti hihihi.. mulalah berangan ni🙂

sekarang kena share penyertaan di wall pulak.ok, yang ni senang je, klik je share banyak2 kali hihi..

dan akhir sekali, tinggalkan link pada ruangan komen (di facebook dan di blog).wehuuu mudahnyaaaa…..

sekarang orang nak tunjuk pulak hasil kerja Gerobok Adria, korang mesti terpegun, sangatttt cantikkk…

Image

Image

Cantik kan??? Sememangnya korang akan kelihatan anggun dan jelita dengan sentuhan Gerobok Adria, setuju tak? Jom b2b out there, kita join ramai2… Kalau ada rezeki menang giveaway ni, alhamdulillah…syukur sangat2. Orang memang tengah gigih search tentang shawl dan veil untuk nikah nanti. Giveaway ni sememangnya muncul pada waktu yang tepat. Wedding pon tinggal 2 bulan lebih je lagi. Harap2 ada lah rezeki untuk menang, amiinnn. Kalau tak dapat tempat pertama pun, dapat tempat kedua pun jadilah hihi..

pada sesiapa yang nak join, boleh view giveaway tu kat sini

Gerobok Adria ——>  http://gerobokadria.blogspot.com/2013/09/gerobok-adria-giveaway.html

Semoga Allah murahkan rezeki kepadaku, dan mempermudahkan urusan perkahwinan kami, insyaAllah…amiinnn..

 

4 thoughts on “sticky post: Gerobok Adria Giveaway

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s