teaser

Assalamualaikum.

dah tak tahu nak letak tajuk apa untuk teaser tu..orang nak kasi teaser sikit utk my new project, patching and beading untuk baju bos orang, untuk wedding anak saudara dia sabtu ni.

Image

 

Image

baru siap manik. tak sempat nak patch lace pada baju dulu sebelum manikkan sebab semalam baju masih ada pada tailor..dah dekat pukul 10 malam baru dapat baju tu. tak boleh nak tunggu dah, proses memanik ni kena mulakan awal, takut tak sempat..tak sampai setengah hari dah siap manik untuk waistline dan pergelangan tangan, letih, sakit belakang, dan pening.

malam ni dah kena patch pada baju sebab sabtu ni my bos dah nak pakai, so esok orang dah kena serahkan baju dia. hope she loves it.

anyway, pada sesapa yang nak buat tempahan beadings dan pathing tu, tolong jangan bagi rush order ok. orang ni bekerja sepenuh masa, 8-6, 5 hari seminggu. orang cuma ada hujung minggu untuk menjahit sebab sekarang sibuk dengan persiapan kawen. . wish everything goes well ok.. wish me luck..

bila dah siap nanti orang update lagi..

bye korang…c ya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s