beading project

Assalamualaikum,

hye all..

dah lama tak update. tak sempat pon nak buka blog ni. bukan je tak sempat update, nak melawat blog pon tak sempat huhu.. agak sibuk dengan tugasan di pejabat. di rumah lain cerita pulak. rasa serba tak kena, serba tak lengkap je selagi hari besar tu belum berlangsung.

dah hampir 3 minggu orang bagi teaser projek manik baju aritu. kali ni orang nak tunjukkan hasilnya. meh terjah

Image

 

Image

Image

amacam?meriah kan dengan percikan manik yang super sarat. dah macam pengantin dah bos orang hari tu hehe…

sesiapa nak buat tempahan memanik boleh emel orang ok. jangan risau, upah sangat reasonable. u pay more u get more lah kan. orang akan buat ikut bajet. tapi kalau nak rm20 je, orang belikan manik, korang maniklah sendiri hihi… keje 2-3 hari takkan nak ambik upah rm20 je, tak masuk akal langsung huhu.

ok, jumpa lagi.. tata

4 thoughts on “beading project

    • bergantung pada material jugak. ada beads yang elok, ada yang kurang elok..mcm yang ni sy guna beads yang elok, tapi lace disediakan oleh customer..mcm ni from 80-100 dear

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s