DIY : corsage

Assalamualaikum

ni antara keje orang bila balik keja, buat persiapan kahwin..

orang memang suka DIY mcm2. apa yang boleh buat sendiri, orang buat sendiri je. boleh jimat banyakkkkkk…bukan jimat sikit tau huhu.. faham2 jelah, nak kahwin ni banyak belanjanya. kadang tu rasa, ‘baik aku bayar deposit rumah atau kereta je dr berhabis banyak untuk kenduri kahwin’. memang la tak habis sampai puluhan atau ratusan ribu. cecah angka 20k adalah sangat besar untuk orang huhu. Ya Allah, kau murahkanlah rezeki keatas kami, permudahkanlah urusan kami, amiinnn..

eh, motif nk tunjuk corsage buatan sendiri, tapi dah melalut hihi.. ini dia corsage tu

Image

 

teruknya warnaaaaaa… tak tahu la kenapa jadi sampai macam ni. banyak kali snap pon masih jadi warna macam ni. maklumlah, fon tak canggih, takde camera 360 bagai tu..takpe, iols bersyukur dengan apa yang ada..

corsage ni untuk ahli keluarga dan sedara mara yang akan membantu hari tu nanti. orang buat 20 je. sekarang dok pikir, macam mana nak letak duit kat corsage tu. maklumlah duit sekarang ni kan materialnya licin. kalau stapler kang terkoyak pulak. nk buat caneeeee????

uhuk2… nanti bila my aunt balik nanti kot kena bebel la, belum letak duit kat corsage tu huhu..oh idea, sila datang membantu huhu..

ok lah, nak pegi lunch.. balik dari lunch nanti orang akan update progress lain pulak..

c ya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s