DIY : naskah yasin untuk cenderamata

Assalamualaikum,

mari DIY lagi hihi..kali ni bukanlah 100% DIY, tapi cuma mendeko sahaja..orang beli naskah yasin yang dah siap cetak, kemudian percik riben sikit je bagi comei2 sikit hihi..

dan inilah hasil kerastangan orang tu

Image

 

simple je kan, tapi tetap puas hati hihi..rasa macam segala benda pon nk DIY je, seronok tau. orang letakkan thank you tag dan riben di tepi naskah tersebut. so takde lah kosong sangat. sekurang2nya tetamu tahu itu adalah cenderamata dari pengantin ececece hihi.

semoga cenderamata ni nanti akan memberikan manfaat kepada tetamu yang memperolehinya, insyaAllah..

lepasni nak DIY yang lain pulak. centerpiece maybe? centerpiece ni tak boleh buat awal sebab nk guna crepe paper. kalau buat awal kang kemek habis bunga crepe tu. so yang tu kena buat last minute sket. so apa lagi nak buat ni? tinggal 2 minggu je lagi tapi dah tak tahu nk buat apa. rasa macam segala benda dah ada, padahal tak sedar diri yang MUA dan henna takde lagi huhu.. sengal lah nani. hal penting diketepikan..

ok esok lusa (weekend) kita pegi jumpa bridal, katerer, dan cari pelukis henna ok. jangan malas!

jumpa lagi…da…

2 thoughts on “DIY : naskah yasin untuk cenderamata

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s