Tag Archive | theme

wedding theme

Assalamualaikum,

hye all…

keje hari ni dah setel.tadi meja semak bukan main, sekarang dah lapang.bosan pulak tengok meja dah lapang, macam takde keje je nk buat. so sekarang kita jamu mata tengok2 tema kawin, baju2 lawa2, pakej perkahwinan, fotografi dan sewaktu dengannya.

orang memang berkenan dengan tiffany. walaupun orang sendiri tak pasti samada warna tu sesuai dengan orang. so warna tu pengantin masih pending., warna untuk family adalah kuning. warna untuk bestie masih lagi dipertimbangkan, samada warna dusty pink atau baby pink. ada kawan suggest dusty pink. warna tu kan tengah in sekarang.

jom kita tengok gabungan warna kuning+tiffany

Image

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

cantik tak? orang suka sangat gabungan warna ni. lain la sikit dari yang orang lain selalu guna…cun cun cun!

ni pulak gabungan kuning dan pink (baby pink and dusty pink), juga palet rona pastel

Image

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

em rasa macam nk demam dah ni…apesal cantik sangat gabungan ni???

tak sabar nk g beli kain utk family members dan bestie..kena tunggu gaji dulu la hahaha…

insyaAllah warna untuk dorang memang antara warna-warna ni je. dah serabut nak fikir warna lain. kalau dok cr warna lain kang jadi macam lalang pulak, kejap ke sana kejap ke sini. kejap nak itu kejap nak ini kannn…..

ape pon orang tetap sukakan pastel. dok pilih warna je tapi belum jumpa bridal. kalau xde warna yang nk tu cane? dah kena buat baju baru. mana ada bajet huhu. kita kan pengantin bajet huhu…

doakan semuanya berjalan lancar ok. amiinnn…

c ya

Advertisements

pastel colour

Assalamualaikum,

hye all…

orang memang sukakan warna-warna pastel yang lebih kepada earth colour berbanding colour block. tahu kan?tahu kan?sejuk mata memandang warna-warna pastel ni.

meh sini tengok warna-warna pastel yang cantik menarik dan tertarik

1.

Image

 

2.

Image

 

3.

Image

 

4.

Image

 

5.

Image

 

6.

Image

my e-day theme, pastel colour…no specific colour..tapi lebih kepada kuning susu, peach dan orange macam last picture tu (gambar ke enam).. hentam jelah warna apa pon, but not shocking colour, tenggelam terus orang yang gelap ni kalau background terang hahaha.. apa2 pun just wait until that day. orang kan b2b bajet, so terpaksa mengehadkan perbelanjaan, gunakan saja apa yang ada.

later orang nak kasi teaser bantal hantaran dan lace for veil.. stay tuned!