wedding review:pelamin

Assalamualaikum,

Haiiiiiii semuaaaa…

wah lama betul tak update. bukak je blog dah banyak perubahan.makin smart.. Maaflah ye sebab lambat respon pada komen2 di blog. Rindu sangat dengan blog ni tapi itulah, belum semnagat nak menaip lagi hihi.

Ok kali ni meh nak cerita sikit pasal pelamin. Dulu orang dah penah bagitau nk pelamin yang macam mana kan, ala2 pelamin Marion Counter gitewww…Meh nak tunjuk sikit pelamin kami..

IMG_0706

Actually pelamin ni luas, lebarnya lebih 22 kaki. Memang tutup keseluruhan dinding kat belakang kami. Tapi takde gambar yang tunjuk keseluruhan pelamin tu. sebab terlalu lebar sampai tak boleh capture hihi..

Pelamin orang ambik dr Haasz Boutique Alor Setar. Orang ambik pelamin dengan hiasan meja makan dari Aliya. Pelamin ambik tema putih+bunga gantung kuning. Aliya ni owner bridal ni. Dia baik, senang nak bincang. Buat kerja pon bagus. Hasil kerja dia sangat memuaskan hati. Dia x berkira macam sesetengah bridal. Memang dia bagi yang terbaik dari apa yang dia janji. Orang pernah terserempak dengan dia kat 1 kedai bunga. Dia memang tak berkira langsung beli bunga yang mahal dan berkualiti. Tak macam sesetengah bridal yang asyik recycle bunga yang sama sampai bertahun2.

Kesimpulannya, memang sangat puas hati la ambik pelamin dr Haasz Boutique ni. memang tak menyesal. Two thumbs up for them for their great job. Nnt orang review pasal meja makan pulak k.

C ya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s